miercuri, 9 mai 2018

Tepele si escrocheriile de la EMAG si de la FLANCO .

*** articol preluat integral
de pe blogul lui Brutacu *** 


~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~




oferte false si produse contrafacute la Flanco


         Am incercat să evaluez serviciile dezastruoase eMag şi să imi spun părerea despre cele păţite la rubrica de evaluari a produsului (televizorul) comandat de către mine la Flanco prin eMag (de fapt eMag si Flanco având acelaşi proprietar) .
Mi-au fost respinse toate incercările de review ...  Fără un motiv real . Nu făceam altceva decât să expun acolo exact intamplarea mea . Dar se tem . Le este frică şi se simte asta . Au fost prinşi cu fapte penale . Ceea ce fac ei se numeşte escrocherie şi am inţeles că nu sunt la prima abatere de acest gen .

         Deci , nu vă mai luaţi după review-urile produselor vândute online ! Acolo se acceptă doar opiniile care nu expun astfel de fapte de inselăciune şi escrocherie .

~~~~~~




     Astăzi am primit primul semn pozitiv și imbucurător din partea autorităţilor in speţa cu #eMag si #Flanco .
Culmea , in același timp in care primeam un răspuns arogant și zeflemist de la Flanco , la propunerea mea de stingere a conflictului pe cale amiabilă in niște condiții pe care eu le-am considerat rezonabile . Cei de la eMag si Flanco m-au luat la mișto ...
Se cred intangibili de la inălțimea aroganței lor .
Evident că discuțiile se duc cu forward către cei ce vor cântări faptele acuzate de către mine.

     Dacă ieri am tot fost pistonat si batjocorit cu fel si fel de prosteli din partea unei duduci habarniste ce folosea pompos titlul de "social media specialist" eMag ..., astazi am fost pistonat si batjocorit cu oferte jignitoare din partea Flanco (am eu o bănuială cam cine ar fi duduca ce vorbea in numele Flanco) . Evident, de data aceasta nu telefonic . Nu au mai avut curaj. Ci prin e-mailuri repetate .

Nu am ajuns la niciun punct comun .
Vor să mă cumpere cu 100 lei ... Atât cred ei că valorează tăcerea mea in legătură cu #escrocheriile si faptele lor de #inselăciune .

     Așa cum s-a mai intâmplat in trecut (in cazul unei tablete achiziționate prin eMag) , sunt ferm convins că cei in drept vor face lumină și in această speță .
Doar că de această data , in afară de #ANPC , vom vedea ce au de spus și cei ce aplica cadrul legilor ce țin de Dreptul Penal .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea dvs. contează .